Изолационни системи в строителството, експлоатация и живот

Изолационни системи

Изолационни системи

За гарантиране на дълъг експлоатационен живот на една сграда,освен правилното конструктивно решение и влагането на качествени строителни материали, е много важно и правилния избор на изолационните системи и тяхното качествено изпълнение.

Предлагаме монтаж на висококачествени хидроизолационни материали за плоски и скатни покриви; за подземни съоръжения и тераси, които отговарят на изискванията: водонепропускливост; водоустойчивост; еластичност при високи и ниски температури; устойчивост на UV лъчи и дълготрайност.

Предлагаме монтаж и на топлоизолационни системи за покриви;стени и подове, които съчетани с високите си качества и правилния монтаж водят до ефективно топлосъхранение на енергията и създаване на отличен микроклимат в помещенията на жилищни,административни и промишлени сградите.

Монтажът на фасадна топлоизолационна система включва:лепилна смес за залепване на топлоизолационните плочи; дюбелиране; шпакловане с готова шпакловъчна смес, армирана с мрежа от фибронишки и полагането на грунд и фасадно покритие.

Топлоизолационните плочи могат да бъдат от експандиран пенополистирол;минерална вата и екструдиран пенополистирол.

Фасадните покрития могат да бъдат:фасадна боя или фасадна мазилка.

Мазилките по своя химичен състав се разделят на : акрилни; силикатни и силиконови.На строителния пазар се предлагат и комбинирани мазилки.

Мазилките по своята структура се разделят на: драскани и влачени;като зависимост от едрината на зърното те биват с дебелина на слоя – 1,5;2,0 и 2,5 мм.

[Not a valid template]